Yüce; “MHP emin adımlarla iktidara yürüyor”

Yüce; “MHP emin adımlarla iktidara yürüyor”

İlçemiz Kozan’ ın sevilen ve sayılan simalarından olan, toplumda saygın bir kişiliğe sahip, herkes tarafından takdir edilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, MHP eski belediye meclis üyesi Hatice Yüce Adana ve çevresi için hizmete hazır olduğunu, bölgenin

İlçemiz Kozan’ ın sevilen ve sayılan simalarından olan, toplumda saygın bir kişiliğe sahip, herkes tarafından takdir edilen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, MHP eski belediye meclis üyesi Hatice Yüce Adana ve çevresi için hizmete hazır olduğunu, bölgenin sorunlarını tepeden tırnağa bildiğini, bu sebepten dolayı Adana ve ilçelerine sorun değil çözüm olmak için milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. 
Hatice Yüce geçtiğimiz dönemlerde de aday adayı olduğunu ancak parti büyüklerinin bu kez teveccüh gösterirlerse aday olup seçildiği takdirde projelerinin hazır olduğunu ve bölgedeki sorunların teker teker çözülmesi için mücadele edeceğine değindi.
MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Hatice Yüce; “Allah`ım bana bu görevi hayırlı ise nasip etsin şayet milletvekilliği görevini Türk milleti adına Kozan`ımızda benden daha iyi yapacak biri varsa Allah ona nasip etsin. Kişisel hırs ve hevesim hiçbir zaman olmadı. Ben her zaman doğruyu bulma ve mücadele hırsı ile görev yapan bir insan oldum. Doğru bir tane ve ben o doğruyu biliyorum, o yönde hareket ediyorum o zaman en güçlü benimdir ilkesi ile hareket ederek başarıyı yakalamaya çalıştım. 
 
Milletvekili olduğumda her şeyden önce doğruluk ve siyasi ahlak kurallarına uyacağımı, görev yaptığım alanda hiçbir şekilde baskı altında kalmadan millet menfaatini ve kamu yararına koruyan olacağım, sorumluluklarıma sahip çıkıp tarafsız, açık güvenilir ve çözüm üretme yolunda hareket edeceğim. Vatandaşlarımızın haklarını koruyan, özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın her alanda yanlarında olacağım. Benden talep edilen konularda sonuna kadar çözüm arayışına devam edeceğim. Yapamayacağım istekler konusunda ise doğru ve net davranışlar sergileyeceğim. 
 
Bana bakan gerçek olduğumu; gerçekten milletin vekili olduğumu anlayacak sahici olduğumu ne yapıyorsam sizin onayınız, olurunuzla yaptığımı sizden biri olduğumu göreceksiniz ve artık bizim de bir milletvekilimiz var iyi temsil ediliyoruz diyeceksiniz. 
 
Çevremize baktığımızda gülen insan kalmamış adeta yalnızca yaşayan fakat yaşamın kendilerine sunduğu nimetlerden yoksun bırakılmış robotlaşmış bir toplum var gülmüyor, güldürmüyor. Hayata sıkı sıkı bağlanmıyor. Çocuklarımız sokaklarda enerjilerini harcayıp mutlu bir şekilde evlerine dönmüyor. Genç kızlarımız, delikanlılarımız, kadınlarımız ve erkeklerimiz umutsuz ve mutsuz bir şekilde yaşamak için yaşar hale gelmiş durumdalar. Bütün bunarlın artık son bulması gerekmiyor mu? Gençlerimiz; hayatlarının başlarında iken neden yetenek, bilgi ve becerilerini sunacak kendini kendi yapacak iş sahaları bulmasın, kadınlarımız; çalışsın, çalışmasın neden mutlu bir şekilde eşine çocuğuna ve çevresine güvenle bakıp kendini ifade etmesin. Erkeklerimiz evine ekmek parası götürüp evet ben bu evin reisiyim. Eşim ve çocuklarım için gereken her şeyi başarı ile yapıyorum. Ailemi mutlu ediyorum deyip mutlu ve umutlu yaşamasın. İnanın bütün bunların gerçekleşmesi hayal değil yeter ki bu ülkenin kaynaklarına sahip çıkıp önceliklerimizi iyi tespit edip doğru olanı yapan yöneticiler olduğunda her şey yoluna girer. İşte bunun için M.H.P `nin iktidar olması gerekiyor. Bizler güçlü bir devlet ve güçlü bir millet ilkesiyle hareket eden milli bütünlüğe önem veren bu memleketin taşını, toprağını, çiçeğini, böceğini sevenlerdeniz. Bu vatan için yapamayacağımız fedakârlık yoktur. Bize dayatılanı değil, istediğimizi yapmalıyız. Bizim genlerimiz, ruhumuz bununla huzur bulur ve mutlu olur. 
 
Sonuç olarak doğru bildiğim konularda hiçbir şahıs ve kurumun etkisi altında kalmadan milletin ve kamu yararına uygun olan şekilde, doğru, dürüst ve ilkeli olarak çalışarak kendim olmayı seçeceğim. Hayatım boyunca hiç kimseyi sevdiğimi de sevenlerimi de yarı yolda bırakmadım, bırakmamda” dedi.